Våra varumärken

Malibu

Med sina gener från Europas premiummärke Carthago, som grundades 1979 i Tyskland, garanteras en hög klass av både kvalitet och design med många smarta lösningar.

Välj mellan husbilen eller den mindre Vanen (plåtisen). Husbilarna har dubbelgolv vilket förbättrar inomhusklimatet, speciellt under vinterhalvåret, men som även ger fördelar i mer förvaringsutrymme. Önskas en mindre bil är ”plåtisen” det perfekta valet, lätt och smidig att resa runt med. Det finns garanterat en modell för varje person!

Vill du veta mer? Kontakta eller besök oss gärna!
Nya husbilar
Begagnade husbilar

Hobby

Hobby – Störst i världen! Hobby är ett tyskt företag som har sin tillverkning i Fockbek, Tyskland. Första vagnen rullades ut 1967.

Med moderna planlösningar, levnadsfull interiör och fina detaljer finns en husvagn som passar alla, gammal som ung. Hobby följer dig genom hela livet. Kontinuerliga moderniseringar och kvalitetssäkringar garanterar nöjda kunder. Mycket husvagn för pengarna!

Vill du veta mer? Kontakta eller besök oss gärna!
Nya husvagnar
Begagnade husvagnar

Elnagh

Är Ni ute efter en välutrustad bil som är komfortabel, lättkörd och prisvärd, då är det en Elnagh Ni ska välja. Med mer än 65 år i branschen så har företaget ett brett kunnande med starka värden.

Den Italienska designen med intryck av stil, elegans och lyx ger en upplevelse av ett modernt mobilt hem och man får mycket för pengarna. Välj mellan halvintegrerade eller helintegrerade modeller. Stort eller litet garage. Långbäddar, våningssängar eller dubbelsängar. Välj den bil som passar dig och din familj för just era behov!

Vill du veta mer? Kontakta eller besök oss gärna!
Nya husbilar
Begagnade husbilar