Vivo

Kompakt och smart tält för både husvagn, husbilar och skåpbilar.

Med sin snygga och enkla form är Vivo luft-tält det perfekta valet för korta semestrar i det fria. Vivo är extremt enkelt att ställa upp och kan lätt omvandlas till ett öppet soltak för att skapa skugga under dina soliga äventyr. Dragstoppet med luftkanal säkerställer en perfekt passform mot husvagnen och dubbel kederlist gör att det kan fästas på både husvagn, husbilar och skåpbilar.

Vivo är ditt sanna och enkla ressällskap och har allt du behöver för en perfekt friluftssemester. Fastsydda gardiner, öppna fronter/sidor och enkel uppställning gör dig redo att semestra nästan så fort du fått ett Vivo uppblåsbart helårstält. Att resa tillsammans med Vivo är ren och skär njutning tack vare den enkla konstruktionen, formen och coola designen.

Vivo finns i två olika höjder. Vivo med blå markering är för husvagn med en höjd upptill 255 cm och Vivo med orange markering är för husbil med en maxhöjd på 290 cm.

 

Markmått: D 260 x B 300 cm

Vikt: 22,4 kg

Detaljer: avtagbar front med dragkedja, sidodörrar/-fönster med ventilationsnät, fastsydda gardiner och möjlighet att rulla hela fronten åt sidan, avancerat luftsystem, dragstopp med luftkanal mot husvagnen, kanal för ledbelysning, välkända Ventura-material, reflextältlinor, fickor för tältlinor, avtagbart golv (säljs separat), dubbla kederlister, dubbel luftpump, litet soltak (50 cm)

Bilder